Skip to main content

Workshop

WORKSHOP

Het boek met al jouw antwoorden

Het boek met al jouw antwoorden

Laten we wel wezen, het zijn roerige tijden in de zorg. Hoe fijn is het dan om eens even tijd te nemen? Door de rust die je creëert als je even stil staat, kun je je weer bewust worden van de manier waarop jij je werk graag doet, wat voor jou belangrijk is en vanuit welke kernwaarden je wilt werken.

In deze creatieve workshop ontwikkel je een boek met al jouw antwoorden. Het gaat je helpen bij alle uitdagingen, tegenslag en stress die je tegenkomt, want het boek vormt een baken dat je helpt herinneren aan waar jouw kracht zit en hoe jij wilt handelen.

Hoe gaan we dat doen?
In 4 concrete stappen met heldere instructies creëer je een kleurrijk, gelaagd en betekenisvol werkstuk dat aan het einde van de workshop op verrassende wijze verandert in een klein boekje dat je zo bij je steekt.

We werken in verschillende lagen met papier, stiften en verf. Dit wordt ontspannen én inspannen, denken én doen, serieus en lichtvoetig tegelijk!

De workshop wordt gegeven door Rieneke Metselaar.
Zij stelt zich graag aan je voor:

Ik ben Rieneke Metselaar, kunstenaar, trainer en coach en werk veel met professionals uit de zorg. Ik ga er vanuit dat je alle antwoorden al bij je draagt, dat leren van wat goed gaat energie geeft en dat geregeld stilstaan betekent dat je goed voor jezelf zorgt.

Praktische informatie

WORKSHOP ‘MAAK HET HANDBOEK MET AL JE ANTWOORDEN’

We organiseren de workshop drie keer op dezelfde dag en locatie. Kies de tijd die jou het beste uitkomt.

Datum:
Dinsdag 21 februari

Tijd:
11.00 – 12.30 uur

Locatie:
Veldheem Wezep (Viattence locatie), Klinkenberg 58, 8091 GZ Wezep, zaal De Ontmoeting

Let op! Er kunnen per workshop maximaal 10 personen aanwezig zijn. Vol is vol, dus meld je snel aan!