Skip to main content

wie zijn we?

Route 67 Plus is het programma dat voortkomt uit de visie Goed ouder worden in de regio Zwolle.

Deze visie is in 2021 gemaakt door 11 Verpleeg- en Verzorgingshuizen, de Thuiszorg en Zorgkantoor Zilveren Kruis.

Kern van de visie
Wij willen bijdragen aan goed leven in een fase waarin er fysiek, sociaal en emotioneel vaak veel voor mensen verandert. Wat ons betreft is zorg daarin niet het enige antwoord. Positieve gezondheid, daar draait het om. En dat is breder dan zorg. Ook welzijn en andere partners hebben we hierbij nodig. Samen moeten we de ouderenzorg in de regio Zwolle toekomstbestendig maken!

Er is dus werk aan de winkel!

Om deze visie met elkaar uit te voeren, moeten we in beweging komen. Eerst binnen onze organisaties zelf en daarna in de hele regio. Wij kunnen dit niet alleen en gaan samen met burgers, partners in een brede keten van zorg en welzijn, gemeenten en andere stakeholders op weg. En dat doen we met het programma Route 67 Plus!

regioweek route 67 plus

We starten met een regioweek Route 67 Plus. In deze week brengen we letterlijk en figuurlijk de beweging in onze interne organisaties. Zo organiseerden we bijvoorbeeld van 20 tot en met 23 februari 2023 een Regioweek die bol stond van de activiteiten rond het centrale thema Hoe word ik goed oud(er) in de regio Zwolle? Het doel? Het bevorderen van samenwerken in regio op allerlei vraagstukken rondom de zorg voor ouderen!