Skip to main content

Workshop

Nachtbrakers

21, 22 en 23 februari

Hoe zorg je voor optimale voeding en slaap tijdens onregelmatige diensten? Het is enorm lastig om je draai te vinden in je werk- en privéleven en het is een grote uitdaging om ook nog een gezond eet- en beweegpatroon te volgen. Toch is het met onregelmatige diensten júist extra belangrijk om gezond te leven.

Hoe blijf je vitaal bij onregelmatige diensten? Dit doe je door bijvoorbeeld je voedingspatroon aan te passen aan de verschillende diensten, aandacht te besteden aan je slaapomgeving en avondroutine en door voldoende te bewegen (op momenten dat het lukt) en te ontspannen.

Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Biologische klok
– Voeding en nachtrust
– Do’s en
don’ts voordat je gaat slapen
– Tips

In deze workshop leer je welke keuzes jij kunt maken op het gebied van voeding en slaap om je vitaliteit tijdens nachtdiensten te verbeteren. Bovendien ga je naar huis met een persoonlijk verbeterpunt.  Werk je onregelmatige diensten en wil je weten hoe jij meer grip kunt krijgen op je gezondheid? Meld je dan aan!

Workshopleiders
Ditsy Bergman en Carolien Brouwer Ditsy en Carolien werken beiden bij WGV Zorg en Welzijn. Ditsy werkt als loopbaanadviseur en heeft daarnaast haar eigen praktijk
DitsVit als gewichtsconsulent. Carolien werkt als communicatieadviseur en is net klaar met haar post-hbo opleiding tot leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. 

Praktische informatie

Workshop Nachtbrakers

WANNEER & WAAR

Woensdag 22 februari
14:00 – 15:30 uur Zaal de Haven
Baalderborg, De Tjalk 49 Dedemsvaart

Donderdag 23 februari
10:00 – 11:30 uur
Maarlenhof, Slenkstraat 14 in IJsselmuiden (IJsselheem)


Let op! Er kunnen per workshop maximaal 12 tot 15 personen aanwezig zijn. Vol is vol, dus meld je snel aan!